Betaalbare websites voor het MKB.

Een unieke – mobielvriendelijke website die snel online staat, zelf eenvoudig te onderhouden. 

Compleet vanaf 349,-

Op maat gemaakte websites: betaalbaar en uniek!

Een unieke – op maat gemaakte – website voor een voordelige prijs. Dat is wat wij bieden. Perfect voor de startende ondernemer en het MKB. Jouw wensen, doelgroep en de nieuwste trends in de industrie vormen de basis voor het ontwerp van de website. Tijdens het proces heb je ruimte om je feedback door te geven. Zo komen we samen tot een mooi resultaat

Eenvoudig in beheer.

De website wordt ontwikkeld met eenvoudige software. Hierdoor kun je zelf aanpassingen maken aan de website. Bij oplevering sturen we je een gepersonaliseerde video om uit te leggen hoe je dat doet

Mobielvriendelijk

Je wilt natuurlijk dat je website net zo goed werkt op de telefoon als op de computer. Daarom ontwikkelen wij alle websites responsive

Eenvoudig in beheer

Bij oplevering van de website ontvang je een uitlegvideo. Zo maak je zelf eenvoudig aanpassingen aan de website

Uniek ontwerp

Iedere website die wij opleveren is uniek. Jij geeft geedback en wij passen het ontwerp aan. Zo komen we samen tot een mooi resultaat

Huisstijl ontwerp

Heb je al een bestaande huisstijl voor je bedrijf? Dan nemen we deze mee bij het ontwerpen van de website

AVG Proof

Bij ieder websitepakket zit een privacyverklaring inbegrepen. Zo voldoe je aan de AVG wet

Één aanspreekpunt

Tijdens het hele project heb je één aanspreekpunt met wie je wensen en voortgang wordt besproken

Meer informatie? Vul hieronder je e-mail in en ontvang onze brochure!

Wat anderen zeggen

Een kijkje in ons portfolio.

Onze werkwijze

Een op maat gemaakte website van begin tot eind. Ons complete proces uitgelegd

Ontwikkeling

Alles over de ontwikkeling van de website in het meest gebruikte CMS ter wereld, WordPress.

Hosting en onderhoud

Compleet ontzorgd met het hostingpakket. Met of zonder zakelijke e-mail. Vanaf 12,- per maand

Prijzen

Ga je voor het startpakket of een wat uitgebreidere website? De prijzen vind je hier

Contact

Vraag hier een offerte aan

Wij staan in de startblokken! Vul naastgelegen formulier in en we sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte naar je toe.

Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan ook! Plan een vrijblijvende videocall in en we bespreken je wensen

Remco De Heij
Read More
Heel prettig geholpen door Merlijn van Veka Media. Hij heeft in korte tijd mijn website gemaakt zoals ik het wilde. En toekomstige aanpassingen kan zelfs een IT leek als ik gemakkelijk zelf doorvoeren. Heb je een website nodig en kun je zelf helemaal niet programmeren dan is Veka Media waar je moet zijn; vlotte communicatie, zeer behulpzaam en heel betaalbaar!
De Serenado`s
Read More
Mijn website gerealiseerd door Merlijn van Veka-media is weer helemaal bij de tijd. Goed persoonlijk contact om samen de wensen kenbaar te maken heeft geresulteerd in een persoonlijke site die precies laat zien welke diensten we kunnen leveren. Top gedaan!!
Mareike Meijerhof
Read More
Super blij ben ik met mijn website. Deze ziet erg professioneel uit. Op basis van een paar steekwoorden heeft Merlijn een website gebouwd, zoals ik die voor ogen had. Knap gedaan! De communicatie verliep vlot en duidelijk. De uitleg video is een fijne toevoeging. Dank je wel Merlijn
patrick nelemans
Read More
Veka Media heeft voor mij een website gemaakt en ben zeer blij met hoe het proces verlopen is. Heldere informatie, en binnen twee weken was mijn website online in drie talen! Superbedankt Merlijn!
Denis Kacamakovic
Read More
In een korte tijd een mooie site op maat voor mijn Klussenbedrijf gemaakt .Super trots op mijn nieuwe website! Hele fijne samenwerking en contacten met Veka Media. Niets is teveel gevraagd! Merlijn , enorm bedankt!
Pim Laros
Read More
Merlijn heeft me geholpen met het maken van een website, mijn wensen doorgegeven en het resultaat was precies op maat! Erg fijne, duidelijke uitleg over wat de mogelijkheden zijn en hoe alles werkt. Aanrader!
Bruisend leven
Read More
Wij zijn enorm blij met de website die Merlijn voor ons heeft gebouwd. Merlijn denkt in oplossingen en gaat professioneel te werk. Niets was hem te veel en het is prettig om met hem te communiceren. Hij werkt snel en volgt feedback goed op. Dit heeft geresulteert in onze nieuwe website waar wij erg happy mee zijn. Na afronding hebben we een simpele video ontvangen hoe we in het vervolg zelf makkelijk aanpassingen kunnen doen. Kortom: Merlijn is een topper!
Hans Elenbaas
Read More
Veka media heeft voor ons in zeer korte tijd een mooie website gemaakt die aan al onze wensen voldoet. De prijs vond ik heel acceptabel. Voor het onderhoud werd een duidelijke uitlegvideo bijgevoegd.
Previous
Next