Onze werkwijze.

Maatwerk voor jouw doelen.

Onze werkwijze is gericht op het creëren van een website die volledig past bij jouw visie en doelen. We beginnen met het ontwerpen van de website op maat, met behulp van een ontwerpprogramma en jouw input. Op basis van voorbeeldwebsites en vragen aan jou, maken we een uniek en aantrekkelijk ontwerp dat perfect bij jouw wensen past.

Uniek ontwerp op basis van feedback.

Na de eerste herzieningsronde maken we het ontwerp van de gehele website, waarbij we ook rekening houden met de teksten die jij hebt aangeleverd. We maken gebruik van een ontwerpprogramma om het ontwerp te realiseren en verwerken jouw feedback en herzieningen.

Volledige ondersteuning door ontwikkelaars.

Als laatste stap ontwikkelen we jouw website met WordPress en is er een hostingpakket benodigd. Onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat de website volledig functioneel is en aan al jouw eisen voldoet. We bieden ook ondersteuning na de lancering van de website om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft presteren. Bij ons ben je verzekerd van een professionele werkwijze met als resultaat een unieke en aantrekkelijke website die volledig past bij jouw visie en doelen.

Het stappenplan.

All-in Hosting

15,- p.m.

ex. BTW. – Jaarlijks gefactureerd

All-in Hosting

15,- p.m.

ex. BTW. – Jaarlijks gefactureerd

All-in Hosting

15,- p.m.

ex. BTW. – Jaarlijks gefactureerd