Reviews.

Wat anderen zeggen

5/5

Arjan

Merlijn van Veka Media heeft mij erg goed en snel geholpen met de realisatie van een website. Binnen de gestelde tijd, duidelijke communicatie en prima prijs. Het contact verloopt erg prettig en als er vragen zijn beantwoord hij die heel snel. Ik zou Merlijn zeker aanbevelen!!
5/5

Pim

Merlijn heeft me geholpen met het maken van een website, mijn wensen doorgegeven en het resultaat was precies op maat! Erg fijne, duidelijke uitleg over wat de mogelijkheden zijn en hoe alles werkt. Aanrader !
5/5

Rommers entertainment

Van begin tot einde traject heel fijne samenwerking gehad met Merlijn , wat geresulteerd heeft in een prima website . Vooraf kregen we gedetailleerde informatie over zijn werkwijze en alle mogelijkheden die Veka Media kan bieden. Een aanrader voor iedereen!
5/5

Yvonne

Goede website, niet te duur. Goed geregeld. Aanbeveling!
5/5

Perry

Super snel, goed, en duidelijke communicatie! Daarbij goedkoop en toch de professionaliteit die je zoekt. Dank je wel!
5/5

Renske

Heel fijn om samen met Merlijn te werken. Hij reageert snel en helpt je gelijk weer verder. Het is een mooi website geworden!
5/5

Anoe

Haar Wix webpagina’s zaten gevangen en opgesloten in Wix, en Merlijn heeft ze eruit getoverd, sneller dan Lucky Luke, naar een handig formaat zodat je die ook op je pc, zonder internet, kan bewerken. Zo kan ze veilig, thuis de webpagina’s aanpassen en doorzetten naar de Hosting.
5/5

Pieter

Van A t/m Z zeer tevreden over Merlijn. Hij is kundig en begrijpt snel de behoefte. Punten worden snel en accuraat opgepakt. Top!
5/5

Hans

Veka media heeft voor ons in zeer korte tijd een mooie website gemaakt die aan al onze wensen voldoet. De prijs vond ik heel acceptabel. Voor het onderhoud werd een duidelijke uitlegvideo bijgevoegd.
5/5

Denis

In een korte tijd een mooie site op maat voor mijn Klussenbedrijf gemaakt .Super trots op mijn nieuwe website! Hele fijne samenwerking en contacten met Veka Media. Niets is teveel gevraagd! Merlijn , enorm bedankt!
5/5

Cynthia

Na een teleurstellende ervaring met een webdesigner besloten we het roer om te gooien en namen contact op met VEKA MEDIA. Nou, had ik dat maar veel eerder gedaan! Binnen no time én voor een hele schappelijke prijs werd er een prachtige website voor ons ontworpen. Al onze wensen werden serieus genomen en meteen verwerkt op de website. Het contact verliep superfijn, snel, vriendelijk en duidelijk!
5/5

Miranda Huisman

Super tevreden met Veka Media! Dank je wel Merlijn voor je prachtige werk! Merlijn is flexibel, professioneel, meedenkend en fijn om mee samen te werken. Bij hem is de klant Koning. Hij reageert snel op de mails en niks is hem teveel. Daarnaast heeft hij een mooie website voor mij gemaakt voor een scherpe prijs. Ik ben zeer tevreden! *** Een aanrader voor iedereen die een betaalbare website wenst.