Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Elenita C

Wij zijn enorm blij met de website die Merlijn voor ons heeft gebouwd. Merlijn denkt in oplossingen en gaat professioneel te werk. Niets was hem te veel en het is prettig om met hem te communiceren. Hij werkt snel en volgt feedback goed op. Dit heeft geresulteert in onze nieuwe website waar wij erg happy mee zijn. Na afronding hebben we een simpele video ontvangen hoe we in het vervolg zelf makkelijk aanpassingen kunnen doen. Kortom: Merlijn is een topper!

5/5

Miranda H

Super tevreden met Veka Media!
Dank je wel Merlijn voor je prachtige werk!

Merlijn is flexibel, professioneel, meedenkend en fijn om mee samen te werken. Bij hem is de klant Koning. Hij reageert snel op de mails en niks is hem teveel. Daarnaast heeft hij een mooie website voor mij gemaakt voor een scherpe prijs. Ik ben zeer tevreden! *** Een aanrader voor iedereen die een betaalbare website wenst.

5/5

Denis K

In een korte tijd een mooie site op maat voor mijn Klussenbedrijf gemaakt .Super trots op mijn nieuwe website! Hele fijne samenwerking en contacten met Veka Media. Niets is teveel gevraagd! Merlijn , enorm bedankt!

5/5

Renske W

Heel fijn om samen met Merlijn te werken. Hij reageert snel en helpt je gelijk weer verder. Het is een mooi website geworden!

5/5

Roy M

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Veka Media. Goede communicatie en snelle service. Merlijn is niks teveel en hij zorgt dat je helemaal tevreden bent. Heel erg bedankt voor de mooie website👍

5/5

Jakob H

Snelle reacties op vragen en mooie website laten maken. Daarbij is het zeer betaalbaar en kan ik zelf aanpassingen maken

5/5

Sam S

2 duimen omhoog! Merlijn begreep mijn visie en wat ik nodig had, hij gebruikte zijn skills en kennis om een goede website te maken. Hij heeft mijn verwachtingen overschreden

5/5

Franscois B

”Goed werk geleverd voor mijn website en ik vond het leuk om met ze te werken. Merlijn’s communicatie was perfect en alle deadlines zijn nagekomen”

5/5