Wij maken waanzinnige webshops.

Een complete – mobielvriendelijke – webshop op maat gemaakt. Zelf eenvoudig aanpassingen maken met een gepersonaliseerde uitlegvideo.

Webshops die je omzet laten groeien

Je bent op zoek naar iemand die een webshop voor je kan maken. Je wilt een meer bezoekers, meer klanten, meer omzet.

Wij helpen je met een complete – mobiel vriendelijke – webshop die perfect aansluit op je doelgroep. Helemaal op maat, zelf eenvoudig te onderhouden en snel online. Oja, en je zit nergens aan vast ­čÖé

Zelf in beheer

Prijzen aanpassingen, afbeeldingen wijzigen en varianten toevoegen doe je gemakkelijk zelf in het eenvoudige dashboard

Op maat gemaakt

Een webshop die helemaal in de stijl is die jij voor ogen hebt. Dat is waarom wij alle webshops op maat ontwerpen

Betalingen ontvangen

Bezoekers kunnen afrekenen met de populairste methodes zoals iDeal en PayPal

Zo gaat dat, een webshop laten maken

Een webshop laten maken kan spannend zijn, zeker als het je eerste webshop is. Je vraagt je misschien af wat er precies van je verwacht wordt en wat je te wachten staat. Daarom hebben we het proces even op een rijtje gezet.

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je contact met ons opnemen. Dat mag via ons contactformulier, via de mail of telefoon. Probeer zo goed mogelijk je wensen te omschrijven. Denk dan vooral aan het aantal pagina’s. Binnen 1 werkdag ontvang je een (vrijblijvende) offerte in je mail

Wanneer je je akkoord hebt gegeven op de offerte zullen we je een aantal vragen stellen. Hierbij proberen we meer over je bedrijf te weten te komen en de daarbij passende stijl voor de webshop. Vaak gaat dit per mail, dan heb je wat tijd om erover na te denken. 

Bij dit eerste concept gaan we op basis van eerder beantwoorde vragen een concept maken van de home pagina. 

Nu is het aan jou om de teksten te maken en de producten aan te leveren. Deze zullen wij in het concept voegen en waar nodig aanpassingen maken op basis van jouw feedback. Ook zullen nu de overige pagina’s ontworpen worden

Wanneer je tevreden bent met de ontwerpen zullen we de webshop gaan ontwikkelen in WordPress. Daarna heb je nog een laatste herzieningsronde en wij zullen een gepersonaliseerde uitlegvideo voor je maken. Zo maak je in de toekomst eenvoudig aanpassingen aan de nieuwe webshop

Wat andere bedrijfseigenaren zeggen

5/5

Arjan

Merlijn van Veka Media heeft mij erg goed en snel geholpen met de realisatie van een website. Binnen de gestelde tijd, duidelijke communicatie en prima prijs. Het contact verloopt erg prettig en als er vragen zijn beantwoord hij die heel snel. Ik zou Merlijn zeker aanbevelen!!
5/5

Pim

Merlijn heeft me geholpen met het maken van een website, mijn wensen doorgegeven en het resultaat was precies op maat! Erg fijne, duidelijke uitleg over wat de mogelijkheden zijn en hoe alles werkt. Aanrader !
5/5

Rommers entertainment

Van begin tot einde traject heel fijne samenwerking gehad met Merlijn , wat geresulteerd heeft in een prima website . Vooraf kregen we gedetailleerde informatie over zijn werkwijze en alle mogelijkheden die Veka Media kan bieden. Een aanrader voor iedereen!
5/5

Yvonne

Goede website, niet te duur. Goed geregeld. Aanbeveling!
5/5

Perry

Super snel, goed, en duidelijke communicatie! Daarbij goedkoop en toch de professionaliteit die je zoekt. Dank je wel!
5/5

Renske

Heel fijn om samen met Merlijn te werken. Hij reageert snel en helpt je gelijk weer verder. Het is een mooi website geworden!

Recent opgeleverde websites

Nieuwland Assuranti├źn

Lux Baby Spa

Bouwman makelaardij

Pilates met Yvonne

Prolotherapie Amsterdam

Prijzen

All-in Webshop

Alles wat een webshop nodig heeft met het all-in webshop pakket

v.a. 349,-

Webshop Plus

Een website met geavanceerde functionaliteit

Vraag een offerte aan

Enthousiast geworden?

E-mailadres

Telefoonnummer

Online meeting