Onze werkwijze.

Maatwerk voor jouw doelen.

Wij maken iedere website op maat, dat betekent dat jouw website helemaal uniek is. Daarnaast zorgt dit ervoor dat wij een website kunnen ontwerpen die volledig aansluit bij jouw visie, doelen en beoogde uitstraling. De eerste stap in het proces is het ontwerpen van de website in ons ontwerpprogramma. Door middel van voorbeelden en vragen aan jou, ontwikkelen we een uniek en aantrekkelijk ontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Uniek ontwerp op basis van feedback.

Nadat we de eerste herzieningsronde hebben doorlopen, gaan we verder met het ontwerpen van de gehele website. Hierbij houden we ook rekening met de door jou aangeleverde teksten en eventueel afbeeldingen. We maken gebruik van ons ontwerpprogramma om het ontwerp tot leven te brengen en we verwerken jouw feedback en revisies.

Volledige ondersteuning door ontwikkelaars.

Als laatste stap ontwikkelen we jouw website met WordPress en is er een hostingpakket benodigd. We bieden ook ondersteuning na de lancering van de website om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft presteren. 

Contact

Vraag hier een offerte aan

Wij staan in de startblokken! Vul naastgelegen formulier in en we sturen binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte naar je toe.

Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan ook! Plan een vrijblijvende videocall in en we bespreken je wensen

Meer informatie? Vul hieronder je e-mail in en ontvang onze brochure!